Deleted...

0 Members and 1 Guest are viewing this topic. Read 1438 times.

Sonny

Deleted...
« on: 13 Mar 2009, 01:06 am »
Deleted
« Last Edit: 2 Sep 2009, 04:59 pm by Sonny »

John Chapman

  • Facilitator
  • Posts: 825
    • http://www.bentaudio.com
Re: WIRING - BENT ALPS REMOTE MODULE _ HELP_!!!
« Reply #1 on: 13 Mar 2009, 03:21 am »
Hello!

I don't think you'll get much help out there on that one.... That unit was a prototype unit and aside from a few others here in my shop it may be the only one like it in the world. It was a BSA-1 PCB (done for goldpoint) that was run from an ALPS motor pot. Something we thought we'd do with goldpoint but now in typical engineering fashion we are on to a new design..... It was kinda fun.   It was tossed in the box with your pre-amp as I recall - kind of a beta test unit! I sent an e-mail to you tonight - hope you got it. I will dig out one of the others tomorrow and then we'll get it going I am sure or I'll fire you down something else to put in it's place.

Thansk!

John

Sonny

Re: WIRING - BENT ALPS REMOTE MODULE _ HELP_!!!
« Reply #2 on: 13 Mar 2009, 05:16 am »
Thanks John... :thumb:

And as always...what service! :thumb: :thumb: :thumb:

Sonny

Re: WIRING - BENT ALPS REMOTE MODULE _ HELP_!!!
« Reply #3 on: 18 Mar 2009, 03:35 pm »
Sorry for the late posting, but the ALPS is now working, it sounds great and is a wonderful little attenuator, remote to boot!

I'd recommend it anyone who is looking for a great single input attenuator with remote!

Thanks JOHN!

Tuan

John Chapman

  • Facilitator
  • Posts: 825
    • http://www.bentaudio.com
Re: WIRING - BENT ALPS REMOTE MODULE _ HELP_!!!
« Reply #4 on: 20 Mar 2009, 04:39 pm »
Hello!

Glad it is alive and that you are having fun with it!

Thansk!

John