ACI Force random "thump"

0 Members and 1 Guest are viewing this topic. Read 896 times.

Todd A.

  • Jr. Member
  • Posts: 15
ACI Force random "thump"
« on: 17 Aug 2016, 09:11 pm »
I have a stereo set of ACI Force subwoofers that have given me excellent service for about twelve years now. Recently, however, I've begun to hear a random "thump" from one or both of them periodically. The power switches are not easily accessible, so they've always been left on, and this happens even when the rest of the system is completely shut down, i.e. nothing is powered on but the subs. This is not associated with turn-on, and there appears to be no pattern to it.

Mike Dzurko made a great product, and I obviously can't complain about the service I've gotten from these, but ACI has been out of business for some years now. Any suggestions on what might be causing this and how/where to get it fixed would be welcome.

TIA.
Todd

bpape

  • Industry Participant
  • Posts: 4440
  • I am serious and don't call my Shirley
    • Sensible Sound Solutions
Re: ACI Force random "thump"
« Reply #1 on: 18 Aug 2016, 03:41 pm »
I think Mike still hangs around here on occasion.  I don't know of anywhere specific but I would think any competent tech could troubleshoot it.

Mike Dzurko

Re: ACI Force random "thump"
« Reply #2 on: 18 Aug 2016, 03:57 pm »
I have a stereo set of ACI Force subwoofers that have given me excellent service for about twelve years now. Recently, however, I've begun to hear a random "thump" from one or both of them periodically. The power switches are not easily accessible, so they've always been left on, and this happens even when the rest of the system is completely shut down, i.e. nothing is powered on but the subs. This is not associated with turn-on, and there appears to be no pattern to it.

Mike Dzurko made a great product, and I obviously can't complain about the service I've gotten from these, but ACI has been out of business for some years now. Any suggestions on what might be causing this and how/where to get it fixed would be welcome.

TIA.
Todd

Sent you a PM about the contact person who should be able to fix that for you :D

Mike Dzurko

Re: ACI Force random "thump"
« Reply #3 on: 18 Aug 2016, 03:57 pm »
I think Mike still hangs around here on occasion.  I don't know of anywhere specific but I would think any competent tech could troubleshoot it.

How the heck are you Brian? PM me sometime!

Todd A.

  • Jr. Member
  • Posts: 15
Re: ACI Force random "thump"
« Reply #4 on: 18 Aug 2016, 09:19 pm »
Thanks, Mike. I'll contact him directly.

Todd